Vacatures Radboud University

Docenten ontwikkelingspsychologie (0,4 – 0,5 fte)

Faculteit der Sociale Wetenschappen – Radboud University
Maximum salaris: € 4.654,- bruto/maand
Vacaturenummer: 24.27.16
Reageer uiterlijk op: 21-06-2016

Werkzaamheden

Het Onderwijsinstituut Psychologie en Kunstmatige Intelligentie van de Radboud Universiteit zoekt twee docenten met een achtergrond in de ontwikkelingspsychologie. Als docent ben je betrokken bij het bachelor- en masteronderwijs in de ontwikkelingspsychologie. Je geeft onderwijs in alle fasen van de bacheloropleiding psychologie en in de multidisciplinaire en klinisch georiënteerde masteropleiding gezondheidszorgpsychologie. Jouw onderwijs sluit aan bij de huidige focus van onze groep:

  • typische en atypische ontwikkeling, inclusief stress, emoties en gedragsregulatie van zwangeren en baby’s;
  • relaties met leeftijdgenoten van kinderen en adolescenten;
  • ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD;
  • welzijn en geestelijke gezondheid bij volwassenen en ouderen.

Participeren in onderzoek over deze thema’s behoort tot de mogelijkheden. Jouw onderwijs bestaat uit meerdere vormen. Het verzorgen van colleges en werkgroepen en het begeleiden van studenten bij werkstukken en bachelor- en masterscripties.

Deadline voor sollicitaties: 21 juni 2016. Voor meer informatie zie:

http://www.ru.nl/werken/details/details_vacature_0/?recid=583303