Over de VNOP (in Dutch)

This is a brief summary in Dutch of more extended information on other pages in English.

De Home page bevat een berichten blog met informatie voor ontwikkelingspsychologisch of pedagogische geïnteresseerden in Nederland of Vlaanderen.

Heeft u een interessant bericht voor uw ontwikkelingspsychologische of pedagogische collega’s in Nederland of Vlaanderen dan kunt u dat bericht sturen aan info@vnop.nl. Of u kunt wellicht een lokale VNOP blogger vragen het bericht te plaatsen: want elke deelnemende groep (zie Membershipgroups) heeft wel iemand met de mogelijkheid om berichten te plaatsen (zie Blogging and mailing)

Wilt u zelf blogger worden: neem contact op met de webmaster, het is heel simpel te doen.

U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van de VNOP: VNOP eNewsletter. Iedereen kan zich voor de nieuwsbrief aanmelden (zegt het voort). Ook kunt u bepaalde voorkeuren opgeven: bijvoorbeeld alleen vacatures (of juist geen vacatures).

De nieuwsbrief is geheel en gratis en vrijblijvend. U hoeft geen lid te zijn of worden van de VNOP. Aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief staat helemaal los van lid van de VNOP zijn of niet.

De inhoud van deze nieuwsbrief is een kopie van de meest recente blogs van de site VNOP.nl en zal regelmatig verstuurd worden aan iedereen op de verzendlijst zodanig dat u geen berichten hoeft te missen maar ook niets dubbel krijgt.