Over de VNOP (in Dutch)

This is a brief summary in Dutch of more extended information on other pages in English.

https://mysteryscenemag.com/gnnld9o2r

https://www.elcys.com/f3jhdz9m De Home page bevat een berichten blog met informatie voor ontwikkelingspsychologisch of pedagogische geïnteresseerden in Nederland of Vlaanderen.

https://dreamdiner.com/qdfka2ry

http://ledra.ac.cy/pggqfzk Heeft u een interessant bericht voor uw ontwikkelingspsychologische of pedagogische collega’s in Nederland of Vlaanderen dan kunt u dat bericht sturen aan info@vnop.nl. Of u kunt wellicht een lokale VNOP blogger vragen het bericht te plaatsen: want elke deelnemende groep (zie Membershipgroups) heeft wel iemand met de mogelijkheid om berichten te plaatsen (zie Blogging and mailing)

https://a-c-e.org.uk/5fzqe9z

https://www.dynamiccontrols.com/70mthll4q Wilt u zelf blogger worden: neem contact op met de webmaster, het is heel simpel te doen.

https://realtalk93.com/vkw3znj

https://www.haighousing.org.uk/gnn4djaw2q U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van de VNOP: VNOP eNewsletter. Iedereen kan zich voor de nieuwsbrief aanmelden (zegt het voort). Ook kunt u bepaalde voorkeuren opgeven: bijvoorbeeld alleen vacatures (of juist geen vacatures).

http://hifa.org/d36ysy18d De nieuwsbrief is geheel en gratis en vrijblijvend. U hoeft geen lid te zijn of worden van de VNOP. Aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief staat helemaal los van lid van de VNOP zijn of niet.

https://www.walkablejenkintown.com/latest-news/ad6czbc

De inhoud van deze nieuwsbrief is een kopie van de meest recente blogs van de site VNOP.nl en zal regelmatig verstuurd worden aan iedereen op de verzendlijst zodanig dat u geen berichten hoeft te missen maar ook niets dubbel krijgt.

http://www.copleys.net/ufu4f60no