19 Nov 1e VNOP AIO-dag

De Vereniging Nederlandse OntwikkelingsPsychologie heeft als één van haar doelen om een landelijk netwerk te bieden voor AIO’s die een promotieonderzoek doen binnen de ontwikkelingspsychologie of pedagogiek.

Dinsdag 19 november vindt de eerste VNOP AIO-dag plaats. De dag begint met een informatieochtend waar het landelijk VNOP AIO netwerk wordt gepresenteerd, en de deelnemende universiteiten een indruk geven van hun onderzoekslijnen. Daarnaast is er ruimte voor input van de AIO-leden over thema’s die zij belangrijk achten en graag behandeld zouden zien in workshops op een volgende landelijke AIO-dag.
In de middag sluit de VNOP aan bij het middagprogramma van de CAS-research dag. Er zullen vier symposia zijn, waarin aio’s hun werk presenteren.
De dag wordt afgesloten met een keynote van Prof. Kirby Deater-Deckard, verzorgd door de CAS onderzoeksgroepen. Voor meer informatie over zijn onderzoek zie hier

Alle (aspirant-) AIO-leden van de VNOP zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag voor en door AIO’s. Aanmelden kan tot 31 oktober via: J.F.Tenkink-de Jong@uu.nl

Ochtendprogramma:
locatie: Boothzaal, Universiteits Bibliotheek Utrecht
10:00 – 11:30: informatie VNOP aio-netwerk en onderzoekslijnen deelnemende universiteiten
11:30-12:00: brainstorm AIO-leden over thema’s voor landelijke AIO-dag
12:00-13:00: lunch aangeboden door VNOP

Middagprogramma:
Locatie: Het oude Tolhuis
13:00-16:00: symposia
16:00-17:00: Keynote Kirby Deater-Deckard
We hopen jullie allen te zien op dinsdag 19 november!