Nieuwsbrief VNOP

Dit is een de inhoud van de verzonden email aan alle bekende adressen op 26 september: niet gehad? controleer spam folder en laat weten aan de webmaster@vnop.nl

—————————————————————————–

Geachte Collega,

De nieuwe nieuwsbrief van de VNOP

U ontvangt deze e-mail omdat u op de verzendlijst van de VNOP staat. Misschien wilt u helemaal geen nieuwsbrief per e-mail van de VNOP krijgen. In dat geval kunt u zich nu meteen eenvoudig afmelden via de links bovenin of onderaan deze email.

U kunt zich ook eenvoudig weer aanmelden voor deze nieuwe maandelijkse nieuwsbrief op VNOP.nl Newsletter. Iedereen kan zich voor de nieuwsbrief aanmelden (zegt het voort). Ook kunt u bepaalde voorkeuren opgeven: bijvoorbeeld alleen vacatures (of juist geen vacatures).

Deze nieuwsbrief is geheel en gratis en vrijblijvend. U hoeft geen lid te zijn of worden van de VNOP. Aanmelden en afmelden voor de nieuwsbrief staat helemaal los van lid van de VNOP zijn of niet.

De inhoud van deze nieuwsbrief is een kopie van de meest recente blogs van de site VNOP.nl en zal vanaf nu regelmatig verstuurd worden aan iedereen op de verzendlijst (ongeveer 300 adressen) zodanig dat u geen berichten hoeft te missen maar ook niets dubbel krijgt.

Berichtenplaatsen

Heeft u zelf een interessant bericht voor uw ontwikkelingspsychologische of pedagogische collega’s in Nederland of Vlaanderen dan kunt u dat bericht sturen aan Jacqueline Tenkink. Of u kunt uw lokale VNOP blogger vragen het bericht te plaatsen: want elke deelnemende groep (zie Membershipgroups) heeft wel iemand met de mogelijkheid om berichten te plaatsen.

Wilt u zelf blogger worden: neem contact op met de webmaster, het is heel simpel te doen (maar alleen voor leden).

Lidmaatschap (puur ter info)

Voor lid worden van de VNOP geldt een andere procedure: zie Membership op VNOP.nl.

mvg,

J. Boom webmaster